Atelier Zus’nZo voor creatieve workshops en de DO-IT-BOX

Werkwijze & informatie
STAP 1. Foto's zoeken/verzamelen
Leuk dat je (mogelijk) een DO-IT-BOX wilt. Nu is het belangrijk om mooie foto's te vinden. Vaak worden portretfoto's van het bruidspaar gekozen, maar het kunnen natuurlijk ook andere foto's zijn zoals van de kinderen of de goudvis.

We ontvangen het liefst minimaal 3 digitale foto's, zodat wij de meest geschikte kunnen uitkiezen voor het mooiste eindresultaat. Natuurlijk kun je altijd je voorkeur aangeven. Eigenlijk maakt de resolutie niet zo veel uit, maar als je de foto in hoge resolutie hebt, dan graag.

Je kunt de foto's uploaden en versturen via het bestelformulier (stap 2). Het voordeel is dat we zeker weten dat de foto niet verkleind wordt bij het verzenden. Maar mailen kan natuurlijk ook. Krijg je bij het verzenden de vraag of je de foto's verkleind wil mailen, klik dan op nee.

Enkele fototips:
• Het beste resultaat geven portretfoto's, omdat de gezichten dan mooi ingezoomd zijn.
• Het liefst zonder zonnebril (zie je geen ogen), niet teveel schaduwvlakken in het gezicht (je gaat de schaduw anders ook schilderen) en geen mooi instragram-filtertje of zwart-wit foto (het filter zorgt ervoor dat er kleurinformatie verdwijnt).
• Daarnaast zijn foto's van o.a. Facebook sterk verkleind, waardoor je veel details mist en dat is natuurlijk zonde.
Twijfel je of je een geschikte foto hebt dan kun je de foto naar ons mailen... dan kijken we hier gewoon naar.STAP 2. DO-IT-BOX bestellen
Nu moeten wij ook weten dat je de DO-IT-BOX wilt. Je kunt het bestelfomulier invullen of ons natuurlijk een mailtje sturen.
Binnen enkele dagen na het ontvangen van de foto's krijg je per mail een voorbeeldbewerking van het mogelijke eindresultaat. Als je dan nog vragen of opmerkingen hebt dan passen we het nog aan.
Als je akkoord bent krijg je per mail de opdrachtbevestiging incl. betaalgegevens. Let op: we beginnen pas met het klaarmaken van je DO-IT-BOX nadat je hebt betaald.STAP 3. DO-IT-BOX ontvangen
Binnen enkele dagen na akkoord voorbeeld eindresultaat en ontvangst van de betaling wordt je DO-IT-BOX verstuurd via PostNL.

De kosten voor het verzenden van de DO-IT-BOX zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Alle bestellingen worden door ons als pakketpost bij PostNL aangeboden. Deze pakketten zijn door ons te volgen door middel van het track & trace systeem.
TIP: Natuurlijk kan het pakket ook op je werk bezorgd worden.

De volgende onderdelen zijn inbegrepen in de box:
• De canvas schilderdoekjes
• Verf en penselen
• Schorten
• Werkbeschrijving


STAP 4. Vrijgezellenfeest
En dan nu schilderen. Het is handig als je de BOX van tevoren uitpakt en de tafel alvast "dekt" met de potjes verf en penselen. Afhankelijk van de grootte en de werkwijze van de groep duurt de totale workshop 1,5 a 2 uur. Na afloop van het schilderen is het eindresultaat dan eindelijk zichtbaar. Het schilderwerk is binnen enkele uren droog... Omdat iedereen anders schildert sturen we bewust veel te veel verf mee. Als je na afloop de penselen en het restant verf terug stuurt dan maken we de borg weer over. De kosten voor het retourneren zijn voor jou.

Veel succes!
Atelier Zus'nZo

Voorbeelden

... van foto tot voorbeeldbewerking en de kleuren die je kiezen

Prijs DO-IT-BOX

BOX 1
9 deelnemers
200

(incl. verzendkosten)

9 doekjes van 30x30 cm.
Het totale schilderij is hierdoor 90x90 cm. groot

Je ontvangt canvasdoeken, verf, penselen, schorten en een werkbeschrijving.

BOX 2
12 deelnemers
200

(incl. verzendkosten)

12 doekjes van 20x20 cm.
Het totale schilderij is hierdoor 80x60 cm. groot

Je ontvangt canvasdoeken, verf, penselen, schorten en een werkbeschrijving.

BOX 4
16 deelnemers
225

(incl. verzendkosten)

16 doekjes van 20x20 cm.
Het totale schilderij is hierdoor 80x80 cm. groot

Je ontvangt canvasdoeken, verf, penselen, schorten en een werkbeschrijving.

De DO-IT-BOX wordt natuurlijk compleet geleverd met verf, penselen en schorten.
En als het moet kunnen we binnen 1 week leveren in Nederland en Belgie.

Hoe kan ik bestellen?

WhatsApp
WhatsApp
06 - 14 12 27 71